welcome to my blog . give some respect okay♥

welcome to my blog . give some respect okay♥

Please Don't Stop The Music

ALL ABOUT ME

My photo
for short just call me effa . getting older every 25 january . im just an ordinary girl . always make myself weirdo and freaky . i hate backstabber . so better u shut up fuck off your mouth bitchy ! hey ! not you lah !

31 December 2010

chapter 40

ow ow ow ! bestnye arini . hangout ngan ibu , kak ina n my boo ! ahaha ! kiteowg g jenjalan kat one utama ! mcm² jadi arini . masok² jeh kat OU tuh , dy tacink ngan aku . da lah aku pkai heels , tkedek kedek aku nk keja dy . sedey giler part tuh . aku rase ibu pasan kot aku gado ngan dy . pastu kiteowg beratur cuz nk g beli tiket wayang . time nih aku tol² saket aty n aku nanges . xkire lah org pndang ke ape ke .pastuh dy pujok . aku still tacink agi . aku sedey cuz ade couple nih sweet sangad. dy layan awek dy bestgiler . aku sedey lah cuz aku gado ngan dy pastu aku nmpak couple len bercintan ! ee ! turn kiteowg beli tiket . tgk cite damping malam ! hee . time nih aku tacink lagi .kiteowg beli tiket tepat² kol 2.20 . so teros masok lah dlm panggung ! cite da start . err . mcm boring -,- . aku da oke da ngan dy sebb dy da sungguh² pujok aku . aku tgk je lah cite tuh sampai lebam . time aku nk menggeliat tetibe tnampak satu couple nih ngan ber*men . HAHA . kelaka giler ! tgk cite tuh lagi n da abes ! kiteowg kluar . pe lagi , masing² kebulor ! hadoy ! crik makanan . errr . lapa giler ! pastuh blek . otw blek tuh aku ngan hazim cite pasal the end of the world ! hayyo ! takot giler . langsung xde mood nk celebrate new year mlm nih . hm . cite punye cite aku xsedar da sampai kat sg . buloh . ibu ngan kak ina nk g karoke . aku ngan hazim follow jehh . hm . pastuh tetibe xjadi pulak . bengkak jeh aty aku . babun betoi . sampai kat bukit rahman , ibu benti kat salon sbb hazim nk g gunting rambud !

1 - part nih yg aku nk maki² nih . okay . at first aku masok kedai tuh . tggu turn hazim gunting rambud . pastu ade pekerje popuan nih dtg. dy tanye nk potong rambud cmne ? aku jawab reti x buad mohawk ? pastu dy anggok . aku just ckp nipis bla tepi . pastuh dy g amek mesin rambud tuh , dy nipis kan betol² . babi ! anjing  punye betine . aku ckp r , kak , jgn nipis sgt . pastuh dy ckp ni nk balance kan . aku kate okay . pastuh dy potong rambud hazim yg atas tuh . memang pendek giler ! aku tengok jeh . kat blakang tuh plak dy potong lagi nipis . aku ckp agi , kak , rambud blakang tuh biar . jgn nipis sgt . pastuh dy jawab , ni kene potong nk samekan ! dy nk tinggikan suare pulak ! haramjadah betol ! pastuh dy g amek ape tah straight dy kate tensyen . aku dah nk sound dah si betine tuh . aku saba agi . pastuh aku pandang muke betine tuh . tangan aku rase ringan nk bg penampa kat muke dy . aku ckp r kat hazim yg aku nk sound dy . pastuh hazim kate jangan . babi betol itu pompuan ! aku da la xpuas aty tgk dy potong rambud hazim ! pastu nk buad palat . hey bangsat ! untong kau xmakan maki aku ! naseb baek hazim xkasi ! tu first n last aku dtg kedai kau ! len kali g blaja care² nk layan pelanggan . aku bakar kedai kau kang barutahu !

lepas jeh gunting rambud , kiteowg pegi tasek biru . saje jeh nk lepak . but sekejap jeh sebab ibu ngan kak ina nk tangkap gambar . err . bek xph dtg ! buang mase jeh . walawehh ! lepas tgkap gamba , kiteowg balek . hee . time dlm kete best giler . aku tgkap gmba ngan hazim . hee . pastuh kiteowg buad satu video . aww . sweet giler  ! ilysm sygg . suke punye suke , da sampai tasek n hanta hazim . pastuh aku balek lah , ape lagi