welcome to my blog . give some respect okay♥

welcome to my blog . give some respect okay♥

Please Don't Stop The Music

ALL ABOUT ME

My photo
for short just call me effa . getting older every 25 january . im just an ordinary girl . always make myself weirdo and freaky . i hate backstabber . so better u shut up fuck off your mouth bitchy ! hey ! not you lah !

28 December 2010

chapter 38

ohho effa ! welcome to the new world ! haha ! kau dah tue da effa ! -,- . suke giler kot bile ade org ckp cmtuh kat aku . well . xsaba nk membesar ! ngee ! ish xsangke giler kot aku yg tahoon depan aku xkn pijak kat skola nerake tuh ! FYI aku nk pegi asrama dah . HAHA . semangat giler kot aku nih ! yeah ! hidop sipot sedot ! act semalam aku baru jeh dapat surat tawaran ke smt slim river ! rase tkejot plus bangang bin bengang sebb aku xpcaye aku dapat ! ngee ! ade aku kesah ke kau nk ckp ape bodo ? siket pon aku xbatak ngan kate² kau asalkan aku bhagie n xkacau lobang spende kau ! HAHA . kasar kan ? FYI jugak aku memang kasar ! hee . well aku nk campokan je lah cerite arini kat post nih !

1 - aku bengang giler bile kawan baek aku kate  ATHIRAH HAWA jaje cerite pasal aku ! hey popuan , law kau bce post aku , nih untuk kau ! dengar sini okay ! kau ingat kau tuh bgos sangat ke ? weh ! adat r org bcinte ! kau ingat aku nih xtahu pasal kau yg desperate nk lelaki ! ow gosh ! hey , mak kau ngan kau same jeh ! mulot mcm anjing gampang ! so what ! kau lebih mude n patotnye kau hormat aku lah sial ! sia² aku bebaek ngan kau ! owh hello , nk ckp aku popuan sangap ? how about you little bitchy dirty girl ? kau ingat aku nih ape ? btw , kesian sangat kat kau kan ! tengok lah diri sendrik dek oi , baru ckp pasal aku ! ouch ! sorry babe ! aku memang sengaje ckp cmnih ! keluar dengan ayah pkai tudung , hangout ngan aku bukak tudung ! and ade hati nk kutok aku ? ey lakhnat , aku xkn kutok kau law kau xkutok aku oke ! be aware and better watch out girl ! seriously aku ckp , naseb baek tahon dpan aku pindah , law x , aku ganyang mulot kau gune beros jamban ! ATHIRAH HAWA NAFSU ! besa² punye aku bg penghormatan atas name kau ! E and U ! dedulu batak hazim n skunk batak laki yg xsudaa ! ngee ! naah ! i'll keep my eyes on you piggy !

2 - aku skunk nih ngah saked perot cuz period pain ! ouch ! saketnye ! but lagi saket bile dgr si mulot gampang anak si bibir merah tuh ckp aku cmtuh ! hoho ! chill effa ! dugaan tuh ! err ! wheres my hazim ? no calling n texting ! wait² . lupe lah ! dy xde kedit ! hmm . im gonna miss u dude !

malas lah nk post lagi . da la ak nga saket aty nih ! bangang betol si ATHIRAH HAWA yg kononnye name glamour tyra . malu nk sebot name hawe ! aww ! hawe nafsu ! oopss ! sorry hawe . eh salah ! sory tyra !


P / S ; make sure your hand clean before you start to pointing your finger at me ! :)